légkondik,klímák,hőszivattyúk,forgalmazása beszerelése.

Hőszivattyúk


Hőszivattyúk


A folyamatosan emelkedő energiaárak és a velük járó környezetszennyezés világosan megmutatja: Elérkezett az idő, hogy keressük az energiszolgáltatás újabb formáit és megoldásait. A megújuló energiaforrások jelentik az egyik jővőbe mutató megoldást. A hőszivattyúk a környezetünkben ingyenesen rendelkezésre álló energiát képesek hatékonyan felhasználni épületeink fűtésére és komfortigényeink kielégítésére. A hőszivattyú olyan berendezés amely képes az amúgy nem felhasználható energiát fűtési energiává alakítani. Például 0 °C-os környezet energiatartalmából képes akár 65 °C-os melegvizet is előállítani, de általában 35-45 fokos fűtővíz előállításával működnek hatékonyan. A hűtőszekrény is hőszivattyú amely már évtizedek óta bizonyít, elvonja az élelmiszertől a hőt és leadja azt a melegebb helyiségnek. Alkalmazása természetes és magától értetődő minden háztartásban.Levegő-víz hőszivattyú

levegő-víz hőszivattyú müködéseElőny az egyszerű hasznosítás és a viszonylag alacsony kivitelezési költség. Persze mivel ezek a készülékek hőforrásként a külső levegőt használják -amelynek hőmérséklete széles határok között ingadozik-, kisebb hatékonysággal üzemeltethetők mint a felszín közeli föld-hőenergiát hasznosító víz-víz hőszivattyúk. Ezekhez viszonyítva olcsóbb a beruházás költsége, de kisebb a fűtési költségmegtakarítás is. Azonban a kedvező megtérülési mutató alapján Európában 60%-os a részesedése és az egyre korszerűbb technológiáknak köszönhetően folyamatosan növekszik az áranya.

Levegő-víz hőszivattyú karbantartása

levegő-víz hőszivattyú karbantartásLevegő-víz hőszivattyú karbantartás ár 16 kW-ig : 50.000 ft + Áfa
A karbantartás a következőket foglalja magában :
- hűtőköri jellemzők ellenőrzése
- automatika és hidraulikai elemek ellenőrzése
- vízminőség és (ha van) fagyálló ellenőrzése
- szűrők, iszapleválasztók tisztítása
- mechanikai ellenőrzés

Midea hőszivattyú árak

midea hőszivattyú árak

Gree hőszivattyú árak

gree hőszivattyú árak

Forintban történő fizetés esetén az árakat a bizonylat kiállításának napján érvényes napi MNB középárfolyamon forintosítjuk Az árlistában szereplő műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a képek illusztrációként szolgálnak, az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk.

A hősszivattyú beszérelésének a díját csak helyszíni felmérés után tudjuk megmondani.